Promotivni videa posvećen tradicionalnom jajačkom jelu
Prema predaji, pastrmka iz rijeke Plive servirana uz lokalni kajmak bila je omiljeno jelo na kraljevskom dvoru u Jajcu, tim povodom želimo svim posjetiteljima preporučiti ovo ukusno “kraljevsko jelo“. To možete napraviti u krugu obitelji ili prijatelja u izvornom prirodnom ambijentu Konobe Slapovi na obali rijeke Plive.
Servirana pastrmka iz domaćeg je uzgoja, ribnjaka obitelji Miketa kao i kajmak. Na obiteljskom mlinu samljeveno kukuruzno brašno se koristi za priprema kukuruze dok se uz jelo može servirati jajčko vino Rose ili Rizling iz vinarije Matekalo.
Ovo ukusno jelo možete kušati u Eko centar „Konoba Slapovi“ od 8:00 do 23:00 sata.
Zahvaljujemo se obitelji Ladan (Viki, Željka, Lorena, Viktoria, Anton) na suradnji u realizaciji ovog projekta!